وکیل خوب
وکالت یکی از حرفه های کاملا تخصصی و بسیار چالش برانگیز در سطح جهان است.یک وکیل خوب در حیطه کاری خود با مسائل گوناگون و پرونده های بسیاری مواجه است؛ از جمله مشکلات حقوقی و قضایی موکل، مشکلات مالی و اقتصادی وی، تنش های ناشی از دعاوی کیفری و حقوقی و همچنین تنش های عصبی که به دنبال این مسائل به وجود می آید.
این پرونده ها شامل مسائل حقوقی و یا کیفری بسیاری بوده و مشمول محکومیت های تعزیری و یا حد می گردند.
در ادامه به ذکر مواردی از مهمترین دعاوی حقوقی و کیفری با محوریت شغل وکالت با وکیل آنلاین خواهیم پرداخت. در صورتی که نیاز به وکیل تلفنی رایگان دارید با ما تماس بگیرید تا تمامی مراحل را برایتان بازگو کنیم.
آیا سلب حضانت فرزندان از والدین امکان پذیر است؟
در جواب این سوال باید گفت بله! سلب حضانت فرزندان از والدین در صورتی که مصلحت فرزندان اقتضا کند امکان پذیر خواهد بود.
حال سوال این است که در چه صورتی مصلحت اقتضا می نماید حضانت فرزندان از والدین سلب گردد؟
در جواب این سوال باید یک توضیح کلی در خصوص حضانت ارائه داد. حضانت فرزندان بر طبق قانون میان والدین به عدالت تقسیم شده است.
مادر باید تا سن هفت سالگی نگهداری و مراقبت از کودکان را بر عهده بگیرد و این وظیفه را پس از هفت سالگی کودکان به پدر انتقال دهد.
پیشنهاد می شود از صفحه ” وکیل تلفنی ” بازدید کنید .
پدر نیز تا سن بلوغ کودکان، آنان را تحت حضانت خود در می آورد. سن بلوغ در دختران نه سال و در پسران، پانزده سال است.
پس از این دوره، حضانت فرزندان به اتمام رسیده و خود آن ها به عنوان یک فرد رشید قادر به انتخاب محل زندگی و سکونت خود ( نزد پدر، مادر و یا شخص ثالث ) خواهند بود.
شرایط سلب حضانت والدین از فرزندان
فوت یکی از والدین، حضانت را به صورت کلی در حیطه وظایف دیگری قرار می دهد.
اما علاوه بر فوت، جنون و ازدواج مجدد فردی که طفل نزد اوست نیز باعث سلب حضانت به درخواست والد و یا والده ای می گردد که طفل نزد او قرار ندارد.
با توجه به ماده 1173 قانون مدنی:
- هرگاه در اثر عدم مواظبت و یا انحطاط اخلاقی پدر و یا مادری که طفل تحت حضانت اوست، صحت جسمانی و یا تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، محکمه می تواند به تقاضای اقربای طفل و یا تقاضای قیم او و یا به تقاضای رئیس حوزه قضایی، هر گونه تصمیمی را که برای طفل مقتضی بداند اتخاذ نماید.
وکیل خانواده در این عرصه فعالیت می نماید. فعالیت برخی از وکلا در این زمینه به صورت تخصصی بوده وکاملا حرفه ای بوده و عنوان وکیل حضانت فرزند را برای خود برگزیده اند.
مطالبه مهریه از طریق اداره اجرای ثبت چگونه است؟
مهریه نوعی دین رسمی و لازم الاجراست که قابلیت پیگیری در اداره اجرای ثبت را نیز دارد. برای این کار باید به همراه مدارک لازم از جمله قباله نکاح به دفترخانه ای که سند رسمی ازدواج را تنظیم نموده است مراجعه و تقاضای مطالبه مهریه نمود. دفترخانه نیز با ارائه گواهی مربوطه، فرد را به اداره اجرای ثبت ارجاع می دهد.
سر دفتر باید طی نامه ای مراتب را به اطلاع زوج رسانده و زوج نیز با توجه به امر قانون، موظف است ظرف ده روز نسبت به پرداخت مهریه اقدام نماید. در غیر این صورت به درخواست زوجه، تمامی اموال مرد توقیف شده و از دسترس وی خارج می گردند.
درخواست مهریه از جانب زوجه، اغلب با درخواست اعسار از جانب زوج و همچنین پذیرش اعسار نسبی – نه مطلق – از جانب دادگاه همراه می باشد. اعسار نسبی به تقسیط مهریه منجر می گردد و به یک توافق عادلانه در این زمینه منتهی می شود. وکیل خوب مطالبه مهریه می تواند به بهترین شکل ممکن شما را در این زمینه یاری نماید.
نفقه چیست؟
در یک تعریف کلی شامل تمام وسایل رفاهی و ضروری برای زندگی زوجه می گردد. بنابراین از یک زن به زنی دیگر کاملا متفاوت است.
همچنین لازم به ذکر است که مرد باید نفقه را با توجه به شرایط خانوادگی، شخصی و اجتماعی زوجه بپردازد. بنابراین یک مرد نمی تواند ادعا نماید چون تمکن مالی ندارد، بنابراین زوجه باید سطح زندگی خود را کاهش دهد.
عدم پرداخت نفقه گذشته شامل درخواست حقوقی مطالبه نفقه می شود و عدم پرداخت نفقه حال شامل ترک انفاق کیفری خواهد شد. وکیل خوب خانواده نیز در این حوزه فعال بوده و می تواند خدمات حقوقی جانبی را ارائه نماید.
وکالت بلاعزل در طلاق چیست؟
وکالت در طلاق با حق طلاق متفاوت است. ابتدا باید توجه نمود که وکالت گونه ای از عقود جایز است و از جانب یکی از طرفین قابلیت فسخ را دارد.
اما اگر وکالت به صورت بلاعزل باشد چگونه است؟ در صورتی که زوج در ضمن عقد نکاح که یک عقد لازم است به زوجه و یا دیگری وکالت بلاعزل داده باشد، فسخ وکالت عمل دشواری خواهد بود. بخصوص اگر وکالت ارائه شده، به صورت رسمی تنظیم شده باشد.
می توان گفت وکالت بلاعزل در یک سند رسمی غیر قابل فسخ خواهد بود. در این زمینه صرفا می توان به حدود اختیارات وکیل خوب مراجعه نمود.
فروش مال غیر و مجازات آن| وکیل خوب
فروش مال غیر با توجه به تجاوز به حقوق مالک در زمره دعاوی کیفری قرار دارد. فردی که مال را انتقال می دهد و فردی که مال را تحویل می گیرد، هر دو مباشر جرم می باشند و در صورت سکوت مالک در مقابل این قضیه، وی نیز معاون جرم تلقی خواهد شد.
فروش مال غیر علاوه بر داشتن جنبه خصوصی، دارای جنبه عمومی نیز می باشد و حتی در صورت رضایت شاکی خصوصی، مجرمان پرونده توسط دادگاه به مجازات جنبه عمومی جرم محکوم می شوند. این جرم در حکم کلاهبرداری تلقی می گردد و قوانین حاکم بر کلاهبرداری بر آن حکم فرماست.
رابطه نامشروع چیست و مجازات آن چگونه است؟
رابطه نامشروع به تمامی روابط خارج از حدود عرف و شرع میان دو فرد نامحرم اطلاق می گردد ولی شامل زنا نمی شود. مجازات زنا مبتنی بر حدود اسلامی است اما مجازات روابط نامشروع با توجه به مجازات های تعزیری مشخص می گردد.
مجازات رابطه نامشروع با توجه به شدت جرم و میزانی که باعث جریحه دار شدن افکار عمومی گردد از یک ضربه شلاق تا نود و نه ضربه می باشد.
رابطه نامشروع ممکن است در دنیای واقعی و یا حتی فضای مجازی رخ دهد. شامل دعاوی کیفری بوده و وکیل کیفری صلاحیت دفاع از چنین پرونده هایی را خواهد داشت.
مراجعه به وکیل خوب
در صورتی که به نحوی با گونه ای از پرونده های حقوقی و کیفری مواجه شده اید بهتر است بدون مشورت با یک وکیل خوب اقدام خاصی انجام ندهید. این امر در خصوص پرونده های کیفری و دعاوی خانوادگی از اهمیت بیشتری برخوردار است. در انتخاب وکیل خود دقت نموده و از وکلای باتجربه، متعهد، دارای وجدان کاری و فعال کمک بگیرید. شما می توانید جهت دریافت مشاوره حقوقی با شماره های موجود بر روی سایت تماس حاصل فرمایید.
نحوه ارتباط با مرکز مشاوره حقوقی تلفنی پیام مشاور
مرکز مشاوره حقوقی « پیام مشاور » با استفاده از بهترین و مجرب ترین کارشناسان، وکلای دادگستری این افتخار را دارد، مشاوره حقوقی تلفنی شبانه روزی را برای خدمت به هموطنان عزیز عرضه نماید.
مردم شریف ایران می توانند جهت ارتباط با ما از سراسر کشور با شماره ۹۰۹۹۰۷۲۹۴۵ از طریق تلفن ثابت بدون گرفتن کد و پیش شماره از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ شب تماس گرفته و مشکلات حقوقی، قضایی، خانوادگی، خود را مطرح کرده و بصورت فوری پاسخ خود را از ما دریافت کنند.